Handelsbetingelser

Farvematematik.dk
Søholm 1D
4180 Sorø
Telefonnr. 5123 5582
CVR 36866993

Betaling
Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK), inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.
Farvematematik.dk tager imod online betalinger med; Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mobilepay Online. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr. Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Farvematematik.dk benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

Levering
Vi leverer kun fysiske varer inden for Danmark. Leveringstiden for din ordre er normalt 1-3 hverdage. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted første hverdag. Ved bestilling på hverdage inden kl. 12.00 bliver varen sendt samme dag. Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail.
Vi leverer til privatadresser i Danmark – dog ikke Færøerne og Grønland.
Alle fysiske varer leveres med GLS og PostNord.

Retur og fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på fysiske varer købt på vores webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget.
Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.
Meddelelsen skal gives pr. mail på [email protected], hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan også benytte vores returportal, som du finder her Fortrydelse & Reklamation.
Det er op til Farvematematik.dk at vurdere den fysiske vares stand. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

Digitale varer til download
Køb af digitale varer til download er undtaget fortrydelsesretten.
Køber har 30 dage til at downloade køb regnet fra den dato købet er foretaget. I samme øjeblik du har gennemført et køb, vil køber blive omstillet til en side, hvor køber kan downloade dine køb. Desuden får køber tilsendt et link på e-mail hvorfra køber kan downloade sine køb. Du har adgang til at downloade dit køb op til 5 gange regnet fra den dato købet er foretaget.

Ophavsret
Alt materiale til download, der er udgivet af Farvematematik, er beskyttet ved ophavsret (copyright). Når du har købt et materiale som PDF-fil er det dit, og du kan downloade det 5 gange i løbet af 30 dage via det tilsendte link. Du kan nu have det liggende på din computer eller tablet og printe det til eget brug eller egen undervisning. Men du må ikke lave fildeling eller udlevere det til dine venner eller kollegaer.

Vi følger den aftale der er med Copydan Tekst og Node.
”Al kopiering, analogt og digitalt, af dette materiale eller dele deraf er tilladt i henhold til undervisningsinstitutionens aftale med Copydan Tekst & Node. Kopiering, der går ud over begrænsningsreglerne i aftalen med Copydan Tekst & Node, kan alene finde sted efter forudgående aftale med licensgiver.”

Reklamationsret
I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationsretten gælder fysiske produkter – ikke digitale varer til download.
Reklamation skal meddeles til Farvematematik.dk i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimeligt tid, med mindre andet er aftalt.
Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet.

Reklamationer sendes til vores lager:
Farvematematik.dk
Søholm 1D
4180 Sorø

Persondatapolitik
Når du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.
Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af Farvematematik.dk. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

Læs vores Privatlivspolitik

Klagemuligheder
Du kan sende en mail til [email protected] eller ringe på 5123 5582, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage. Hvis du har en klage, og det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, vil du kunne benytte en af følgende muligheder for at klage:

Center for Klageløsning, via klageportal v. Nævnenes Hus. Gå til klageportal.

Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageportal. Gå til EU klageportal.

Ved indgivelse af klage, skal du oplyse/anvende vores virksomhedsmail [email protected]